DVD recensie: K3 Filmbox


In de Studio 100 Collectie is er de ‘K3 Filmbox’ verschenen, een box met drie films: ‘K3 Dierenhotel’, ‘K3 Bengeltjes’ en de muziekspecial ‘K3 en het wensspel’.


K3 Dierenhotel

In deze doldwaze komedie heeft Kristel een verblijf geboekt in een luxueuze beautyfarm. Josje en Karen gaan datzelfde weekend stiekem in het dierenhotel helpen bij Bas, op wie de drie meisjes verliefd zijn.


Maar als de navigatiesystemen van K3 per ongeluk verwisseld worden, komen de 3 meisjes aan op de verkeerde bestemming. Kristel arriveert in het dierenhotel bij Bas en Karen en Josje in de beautyfarm. Kristel wil maar al te graag in het dierenhotel blijven om bij Bas te zijn.


Om indruk te maken op Bas, zet Kristel haar beste beentje voor in het dierenhotel, maar als rasecht stadsmeisje is dat geen eenvoudige opdracht. Als Karen hoort dat Brad Pitt in de beautyfarm komt logeren, is ze daar niet meer weg te krijgen. Omdat Karen niet wil dat Josje alleen naar Bas vertrekt, laat ze het voor Josje lijken alsof ze wel degelijk in een dierenhotel zitten.

Dit zorgt voor heel wat hilarische toestanden en doldwaze misverstanden. Maar als het dierenhotel in gevaar blijkt te zijn, moeten Karen, Kristel en Josje de handen ineen slaan om het hotel te redden.


Maar ook de hond Bink, lama Stevie, goudvis Hendrik III en vele andere dieren schieten hen te hulp!


‘K3 Dierenhotel’, met Karen, Kristel en Josje en verder met Winston Post, Jacques Vermeire, Metta Gramberg, Phillipe Geubels, Maarten Bosmans, Serge-Henri Valcke, Albert Verlinde en Dries Vanhegen.

De stemmen van de dieren worden ingesproken door o.a. Hans Ligtvoet, Koen Crucke, Britt Van der Borght, Walter Baele en Jeroen Maes.


K3 Bengeltjes

Karen, Kristel en Josje zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes komen een weekendje in hun appartement logeren. Maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn, die de boel op stelten zetten.


In de wolkenwereld waar de engelen leven is er een afdeling 'Bengeltjes' waar opperengel Manuel van kindjes die zich op aarde als ettertjes gedragen 'bengeltjes' maakt. De kindjes die bengeltjes worden, moeten op aarde 24 uur lang braaf zijn en mogen geen overtreding maken tegen het Engelenboek. Als ze toch een fout begaan worden ze gestraft op een wel heel bijzondere manier.


Opperengel Manuel geeft zijn nieuwbakken, maar zeer klungelige assistent Tuur de opdracht om de drie nichtjes van K3 op te halen om er bengeltjes van te maken, zodat ze leren om braaf te zijn. Maar Tuur vergist zich en maakt per ongeluk bengeltjes van Karen, Kristel en Josje. Het gevolg? De meisjes van K3 moeten 24 uur lang braaf zijn alvorens ze weer bengeltjes af zijn…


De gastrollen zijn deze keer  voor o.a. Jill Peeters, Sam Gooris, Michel Van Dousselaere en Chris Van den Durpel.


K3 en het Wensspel

De meisjes van K3 vinden op oma's zolder een oude speldoos. Ze ontdekken al gauw dat het een magisch wensspel is, dat hen helemaal opslokt en waarmee ze in de gekste werelden belanden. Zullen de meiden de sleutel vinden om het spel uit te spelen...


Met de clips van Oya lélé - Leukste van het land- Handjes draaien- Alle kleuren- Toveren- MaMaSé.


Deze K3 Filmbox is een leuke filmbox voor alle fans. Uren kijkplezier gegarandeerd met de drie dvd’s!


Technische gegevens dvd:

EAN: 5051083092241

Taal: Nederlands

Beeld: 16:9

Audio: Dolby Digital 2.0

Duur: 195 minuten

Leeftijdsindicatie: Voor alle leeftijden


‘K3 Filmbox’ is op dvd uitgebracht door [PIAS]