DVD recensie: Junior Musical -Kadanza


Junior Musical -Kadanza is een wervelende musical over 28 jongens en meisjes die op danskamp gaan.

 

Iedereen is enorm enthousiast op danskamp, ook Lisa (Emma Van Abbeneyen). Zij leert er Jasper (Jérémie Vrielynck) kennen en het klikt meteen tussen ie twee.

 

Lisa en Jasper zijn verliefd op elkaar en proberen elkaar zo veel mogelijk te zien. Wanneer er ‘s nachts een feestje wordt georganiseerd, worden de jongeren betrapt door de strenge kampleidster Cornelia Blok (Loes Van den Heuvel).

 

Cornelia beslist dat het kamp in twee delen wordt verdeeld, met de rivier in het midden. Een ramp voor iedereen en dan vooral voor Lisa en Jasper.

 

En dan is er nog Samantha (Charlotte Boudry), zij is ook verliefd op Jasper en zorgt ervoor dat Lisa de schuld krijgt voor het feestje. Samantha hoopt zo dat Lisa het danskamp moet verlaten en dat zij Jasper kan versieren…

Junior Musical -Kadanza is een fantastische musical met de grootste hits uit meer dan 10 jaar Junior Eurosong met in de hoofdrollen Loes Van den Heuvel, Charlotte Leysen, Giovanni Kemperen natuurlijk de 28 jongens en meisjes die van 'Junior Musical .- Kadanza' een muzikaal feest maken.

 

De volledige show is verkrijgbaar op dvd. Ideaal wie de show thuis (nogmaals) wil beleven. Bij de dvd krijg je er gratis een cd bij met 12 liedjes uit de musical. En voor wie er niet genoeg van krijgt zijn er nog de leuke extra’s op de dvd.

 

‘Junior Musical - Kadanza’ is uitgebracht door [PIAS] en is verkrijgbaar op DVD.

 

Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Frank Van Laecke

Cast: o.a. Loes Van den Heuvel, Charlotte Leysen, Giovanni Kemperen, Jérémie Vrielynck, Emma Van Abbeneyen

 

EAN: 5051083089531

Taal: Nederlands

Speelduur: 80 minuten

Schermformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 2.0

Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden