DVD Recensie: 'Hope Springs' met Meryl Streep & Tommy Lee Jones


Het huwelijk tussen Kay (Meryl Streep) en Arnold (Tommy Lee Jones) is na 31 jaar niet meer wat het ooit was. Er is geen vriendschap, liefde en tederheid meer tussen de twee.
Key is een levenslustige vrouw, terwijl Arnold een saaie brombeer is die amper zijn vrouw nog ziet staan. Als gevolg van zijn snurken slapen ze zelfs als jaren apart.
Het huwelijk dreigt op de klippen te lopen en Key wil kost wat kost haar relatie redden.

Op het internet leest ze toevallig over de bekende relatiegoeroe Dr. Feld (Steve Carell) en diens huwelijks- en sekstherapie. Ze besluit om naar het stadje Hope Springs te gaan en een therapie bij Dr. Feld te volgen. Haar enige probleem is haar man Arnold te overtuigen om mee te gaan...

Uiteindelijk stemt Arnold toe en gaan ze samen gedurende een week in therapie. Hoewel het op het eerste zicht een onmogelijke opdracht lijkt voor Dr. Feld, gaat deze laatste de uitdaging aan om het huwelijk tussen de charmante Key en haar norse man Arnold op de rails te krijgen.

Het koppel moet vrijuit praten over hun gevoelens, verlangens en seksuele fantasieën. Dit leidt tot verrassende en vaak grappige situaties...

‘Hope Springs’ is een romantische komedie die geregisseerd werd door David Frankel, de man die ook de succesfilm The Devil Wears Prada uit 2006 met Meryl Streep regisseerde. Frankel slaagt er in om een film te maken over een onderwerp waar amper over gesproken wordt. Liefde en seks voor vijftigplussers is nog steeds voor velen een taboe.
Dankzij een fantastische Meryl Streep en Tommy Lee Jones, die verbluffend de norse, eigenzinnige echtgenoot speelt, komt daar nu verandering in.

‘Hope Spring’ is een warme en humoristische film, geschikt voor alle leeftijden en niet alleen voor hen die relatieproblemen hebben!

EAN: 8713045234201
Taal: Engels met Nederlandse ondertitels
Geluid: Dolby Digital 5.1, DTS Digital Surround
Speelduur: ca. 97 minuten
Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden

Deze DVD bevat talrijke extra's

 

Meer info op http://benelux.eonefilms.com/home-entertainment