DVD recensie: Gooische Vrouwen 2 - Will Koopman


Na het grote succes van de film ‘Gooische Vrouwen’ uit 2011 is het langverwachte vervolg op dvd en blu-ray verschenen.


In ‘Gooische Vrouwen 2’ zijn Cheryl (Linda de Mol), Anouk (Susan Visser), Roelien (Lies Visschedijk) en Claire (Tjitske Reidinga) nog steeds de beste vriendinnen, met elk hun eigen problemen.


Zo komt Claire terug uit Burkina Faso. Ze is niet meer de Claire van drie jaar geleden, ze draagt dreadlocks en Afrikaanse kledij en laat haar zwarte vriend Komo overkomen. Charmezanger Martin (Peter Paul Muller) bedriegt opnieuw zijn vrouw Cheryl, Anouk heeft voor de zoveelste keer de man van haar leven gevonden en Roelien zet zich nog steeds in voor dier en natuur.

Evert (Leopold Witte) vraagt Roelien ten huwelijk, maar het geluk van het koppel is van korte duur. Het noodlot brengt de vier vriendinnen naar de bergen in Oostenrijk...


Ook deze tweede film zit vol onverwachte wendingen. ‘Gooische vrouwen 2’ is een feelgood film die zeker in de smaak zal vallen van de duizenden fans. De film zit vol verfrissende elementen en nieuwe verhaallijnen over hun vriendschap, met de nodige dosis humor gebracht.


De vier vriendinnen zijn na talloze avonturen nog steeds de beste hartvriendinnen die ons leren dat geld niet altijd gelukkig maakt. ‘Gooische Vrouwen 2’ is een perfect vervolg op de televisieserie en de eerste film. Nu te koop op dvd en blu-ray!

Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Will Koopman

Cast: Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser, Lies Visschedijk, Peter Paul Muller, Susan Visser

 

EAN: 8715664115282

Taal:  Nederlands met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 106 minuten

Schermformaat:16:9 - 1.85:1

Geluid: Dolby Digital 5.1

Extra’s: Bloopers & 4 Sneaks Previews

Leeftijdsindicatie: vanaf 6 jaar

 

‘Gooische Vrouwen 2’ is uitgebracht op dvd en blu-ray door DFW.