DVD recensie: Flight 7500 - Takashi Shimizu


Op 12 mei vertrekt Vlucht 7500 vanuit Los Angeles naar Tokio. Voor de crew en de passagiers wordt het op het eerste zicht een normale vlucht, maar eens in de lucht verandert dat snel…

 

Na enige tijd komt het vliegtuig en zeer sterke turbulentie en krijgt een passagier een hevige paniekaanval en begint te bloeden uit zijn mond. De stewardessen proberen met de hulp van een reiziger de man te redden, maar tevergeefs.

Laura en Suzy, de stewardessen aan boord, proberen de mensen rustig te houden maar dat lukt maar tijdelijk. Want even later daalt de cabinedruk, ontstaat er plots een hevige rook in het vliegtuig en plots lijkt de radio aan boord niet meer te werken…

 

Er is duidelijk een bovennatuurlijke kracht aan boord van Vlucht 7500. Het vliegtuig bevindt zich op tien kilometer hoogte, dus ontsnappen is onmogelijk voor de inzittenden.

 

Wie of wat zit er achter deze raadselachtige gebeurtenissen en zullen de passagiers deze gruwel kunnen overleven?

‘Flight 7500’ is een spannende horrorfilm van de makers van ‘The Ring’ en ‘The Grudge’ met in de hoofdrollen Ryan Kwanten, die we kennen uit ‘True Blood’, Leslie Bibb (Iron Man), Jamie Chung (The Hangover Part II) en Amy Smart (The Butterfly Effect).

 

Een beangstigende horrorprent waarin de passagiers in het vliegtuig gevangen zitten. De sterke acteerprestaties en spannende sfeer zorgen ervoor dat ‘Flight 7500’ zeker zal aanslaan bij de echte horror-fans.

Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Takashi Shimizu

Acteurs: Leslie Bibb, Ryan Kwanten, Scout Taylor-Compton, Jamie Chung, Amy Smart, Nicky Whelan

 

EAN: 8713045243135

Taal: Engels met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 97 minuten

Schermformaat:16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

 

‘Flight 7500’ is uitgebracht door eOne en is op DVD en Blu-ray verkrijgbaar.