DVD Recensie: Delivery Man - Ken Scott


David Wozniak (Vince Vaughn) is een 40-jarige chaotische man die werkt als chauffeur voor het vleesbedrijf van zijn vader. Hij heeft voor zo’n 80.000 dollar schulden en niemand wil hem geld lenen. Om zijn schulden te kunnen afbetalen heeft hij een wietplantage gebouwd. Zijn vriendin Emma (Cobie Smulders) vindt hem onvolwassen, onbetrouwbaar en onverantwoord.

 

Tussen 1991 en 1994 doneerde David sperma bij de privékliniek van Graboski-Levitt. Dat hij 20 jaar gelden spermadonor was, heeft hij nooit verteld aan zijn vriendin. In die 33 maanden doneerde hij zoveel dat hij de biologische vader is van maar liefst 533 kinderen. Nu blijkt dat er 142 van hen proberen via de rechtbank te weten te komen wie hun vader is.

David verneemt van Emma dat ze zwanger is. Hij is dolblij, maar de vreugde is van korte duur wanneer ze hem vertelt dat ze de beslissing heeft genomen om het kind alleen op te voeden. David wil dolgraag het kind mee opvoeden, hij vindt dat hij wel een goede papa kan zijn en probeert zijn vriendin te overtuigen...


In de zaak tegen de 142 kinderen contacteert Wozniak zijn vriend Brett (Chris Pratt), die advocaat is. David krijgt de profielen van zij die een rechtzaak aanspannen en nieuwsgierig als hij is, gaat hij op zoek naar hen. David wil zich graag bekend maken en een goede vader zijn voor zijn kinderen, maar op aanraden van zijn advocaat én voor zijn vriendin Emma blijft hij anoniem…

‘Delivery Man’ is een feel good komedie van regisseur Ken Scott. Het is een remake van de succesvolle Canadese film uit 2011 ‘Starbuck’ en is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal.

 

 

‘Delivery Man’ is verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Met als bonusmateriaal bloopers & deleted scene: You're under arrest.

Technische gegevens DVD:

 

 

Regie: Ken Scott

EAN: 8713045240691

Taal: Engels met Nederlandse en Franse ondertitels

Speelduur: 100 minuten

Schermformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 2.0, 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

 

‘Delivery Man’ wordt door eOne uitgebracht op Blu-ray en DVD.