DVD Recensie: Dark Skies - Scott Stewart


Daniel (Jack Brennan) en Lacy Barett (Keri Russell) wonen met hun kinderen Jesse (Dakota Goyo) en Sammy (Kadan Rockett) in een Amerikaanse stad. Hun leven verandert plots wanneer er zich vreemde dingen afspelen in en rond hun huis.


Lacy vindt op een nacht al het eten uit de koelkast op de grond, de volgende nacht staat al het keukengerei netjes op elkaar gestapeld, zijn alle foto’s uit de lijsten verdwenen en vliegen er honderden vogels tegen de ramen.

 

Volgens Sammy is dit allemaal het werk van de ‘Sandman’. Hij droomt elke nacht over deze duistere figuur.

 

De politie komt langs en kan geen spoor van inbraak vaststellen. De politie-inspecteur neemt de zaak niet ernstig en denkt dat het iemand uit de familie is die slaapwandelt.

Hoewel Daniel niet gelooft dat er vreemde wezens in huis rond hangen, installeert hij toch een alarminstallatie en plaatst hij overal bewakingscamera’s. Maar wanneer er beelden op onbegrijpelijke wijze gewist worden, is ook hij overtuigd dat er meer aan de hand is.

 

Wanneer Lacy ‘s nachts in de slaapkamer van haar jongste zoon een persoon ziet, gaat ze samen met haar man op onderzoek uit. Ze gaan ten rade bij alienspecialist Edwin Pollard (J. K. Simmons). Die stelt vast dat de familie te maken heeft met buitenaardse wezens…

 

‘Dark Skies’ is een onderhoudende horrorfilm die spannend blijft tot de laatste seconde. In deze film geen demonen of andere geesten, ook geen gruwelijke scènes maar buitenaardse wezens die een familie teisteren. Een uitstekende film om tijdens een koude winteravond te zien met partner of vrienden.

Griezelen zonder echte extreme toestanden verzekerd!

 

‘Dark Skies’ is een Amerikaanse horrorfilm van de makers van ‘Insidious’ en ‘Sinister’.  

Entertainment One brengt deze film zowel op DVD als Blu-Ray uit.

Klik hier voor meer info

Technische gegevens DVD:

Regisseur: Scott Stewart

Acteurs: Dakota Goyo, J.K. Simmons, Josh Hamilton, Kadan Rockett, Keri Russel, L.J. Benet

 

EAN: 8713045237554

Taal: Engels met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 93 minuten

Schermformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1

 

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar