DVD recensie: Da Vinci’s Demons ~ Seizoen 2


In februari van dit jaar werd het eerste seizoen van de fantastische reeks ‘Da Vinci’s Demons’ uitgebracht door eOne. Nu ligt het complete tweede seizoen van de spectaculaire tv-serie over het leven van Leonardo Da Vinci, de ingenieur, kunstenaar, uitvinder en genie die in de 15de eeuw in Florence (Italië) leefde in de winkel.


In het tweede seizoen zet Da Vinci zijn zoektocht verder naar het Book of Leaves om zo de geheime geschiedenis van zijn moeder te ontdekken. Leonardo heeft zijn moeder nooit gekend en wil absoluut meer weten over haar.

In het eerste seizoen ontdekte Leonardo dat er een continent is waar het boek te vinden is. Nu gaat Da Vinci op pad om dit continent te vinden. Hij krijgt daarbij de hulp van Amerigo Vespucci.

 

Leonardo Da Vinci krijgt in zijn zoektocht te maken met dodelijke tegenstanders, waaronder de familie De Medici en ook Vespucci blijkt een oplichter te zijn. Het wordt een zoektocht vol avontuur, spanning en geweld dat hem naar Zuid-Amerika brengt...

Het tweede seizoen van ‘Da Vinci’s Demons’ is opnieuw een pareltje. Seizoen twee is mogelijk nog spectaculairder en spannender dan het eerste seizoen van deze Amerikaanse-Engelse tv-serie. De serie bevat tien afleveringen van elk 50 minuten en is deels gebaseerd op historische feiten.

 

De 'Da Vinci Demon's-reeks' is een televisieserie die je meeneemt naar de wondere wereld van een van de bijzonderste figuren uit de geschiedenis. Een uitstekende serie vol romantiek, verraad, geweld, verleiding en corruptie.

 

'Da Vinci Demon's' is een prestigieuze reeks die we zeker kunnen aanraden. We kijken alvast uit naar de derde reeks van deze hitserie van Fox.

Technische gegevens DVD:

 

Acteurs: Tom Riley, Elliot Cowan, Lara Pulver, Laura Haddock, Blake Ritson, Lara Pulver, Laura Haddock, David Schofield

EAN: 8713045242695

Taal: Engels met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 500 minuten

Schermformaat:16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: vanaf 12 jaar

 

‘Da Vinci’s Demons - Seizoen 2’ is uitgebracht door eOne en is op DVD en Blu-ray verkrijgbaar.