DVD Recensie: Bullet to the Head - Walter Hill


Jimmy Bobo (Sylvester Stallone) en Louis Blanchard (Jon Seda) zijn twee huurmoordenaars die niets of niemand vrezen. Bij hun volgende opdracht vermoorden ze ex-rechercheur Hank Greely en laten het aanwezige hoertje ongedeerd achter. Na de klus wordt Blanchard onverwacht vermoord door Keegan (Jason Momoa), een andere huurmoordenaar.

 

De politie zoekt intussen uit wie Greely vermoord heeft. Ze zijn verbaasd waarom de moordenaars een getuige hebben laten leven. Dit is hoogst ongebruikelijk.

Taylor Kwon (Sung Kang) van de Washington Police was zes maanden de partner van Greely. Hij probeert te achterhalen waarom zijn ex-partner vermoord is.

Hij verdenkt het duo Bobo en Blanchard van de moord. De speurders gaan op zoek naar de twee huurmoordenaars, maar Taylor is niet gewenst bij het onderzoek. Taylor komt in contact met Jimmy Bobo en hoewel deze laatste helemaal niet de aanwezigheid van Taylor op prijs stelt, gaan de twee samenwerken om wraak te nemen op de moordenaars...

‘Bullet to the Head’ is een uitstekende actiefilm met een goede Sylverster Stallone in de hoofdrol.

Een film vol actie, achtervolgingen en geweld van regisseur Walter Hill (48 Hrs, Last Man Standing).

 

‘Bullet to the Head’ is een film die zeker de liefhebbers van dit genre kunnen bekoren. Veel actie, spannende achtervolgingen en een goede cast zorgen ervoor dat deze film best te genieten is.


Entertainment One brengt deze film op Blu-Ray en DVD uit en als extraatje krijg je er gratis de film ‘Copland’ bij!

Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Walter Hill

Acteurs: Adewale Akinnuoye-Agbaje, Christian Slater,Sarah Shahi, Sung Kang, Sylvester Stallone

 

EAN: 8713045239176

Taal: Engels met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 89 minuten

Schermformaat:16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar