DVD IP Man ~ Final Fight - Herman Yau


Na het succes van de prequel IP-MAN ZERO toont regisseur Herman Yau ("The Untold Story") het laatste hoofdstuk in het leven van de martial arts grootmeester en legendarische leraar van Bruce Lee.

 

IP MAN: FINAL FIGHT is een martial arts film die perfecte adembenemende vechtscènes combineert met snelle actie incl. een topcast. De cast bestaat dan ook uit topacteurs. Anthony Wong ("Legend of the Fist", "Infernal Affairs"), Eric Tsang ("Bodyguards & Assassins), Jordan Chan (" White Vengeance ") en Sifu IP-Chun, de oudste zoon van de echte Ip Man.

 

Hong Kong na de oorlog. De legendarische Wing Chun martial arts meester IP Man (Anthony Wong) raakt ongewild betrokken bij het gevecht tussen rivaliserende kung fu stijlen. Wat eerst lijkt op onschuldige schermutselingen tussen de stijlen, blijkt al snel een donkere en gevaarlijke onderwereld waar de triades vrij spel hebben.


Om zijn leven te verdedigen en zijn eer te behouden, heeft hij geen andere keus om dan een laatste keer te vechten tegen een overmacht. "IP Man Final Fight" brengt je terug naar het Hong Kong van de jaren 1950 en 1960 en doet dit met een enorm authentiek gevoel.

IP Man Final Fight is meer dan een waardig slot van een unieke filmreeks over één van de meest legendarische martial arts meesters die de wereld ooit gekend heeft..

 

Splendid Film deze film zowel op DVD als Blu-Ray uit.

 

Klik hier voor meer info

Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Herman Yau

Acteurs: Anthony Wong Chau-Sang, Eric Tsang,Gillian Chung, Jordan Chan, Marvel Chow, Zhou Chuchu

 

EAN: 4013549052962

Taal: Duits met Nederlandse en Duitse ondertitels

Speelduur: 97 minuten

Schermformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar