DVD in de kijker: Beyond Valkyrie: Dawn of the Fourth Reich - Claudio Fäh


De Operatie Walküre is in volle voorbereiding wanneer kapitein Evan Blackburn (Sean Patrick Flanery) de opdracht krijgt om Adam Von Köning (Johannes Herrschmann), luitenant-kolonel bij de Werhrmacht, in veiligheid te brengen.

 

De luitenant-kolonel beschikt over informatie die verder reikt dan Operatie Walküre. Von Köning wil samen met enkele topfiguren om een staatsgreep te plegen.

Kapitein Blackburn moet er voor zorgen dat Von Köning zeker niet in de handen van de Russen valt.

 

Maar wanneer Walküre mislukt, verandert alles. Nu moeten onwaarschijnlijke bondgenoten samenwerken om een groep Nazi-officiers, die naar Argentinië willen vluchten om het Vierde Rijk te stichten, tegen te houden.

‘Beyond Valkyrie: Dawn of the Fourth Reich‘ van regisseur Claudio Fäh is een thriller over de Tweede Wereldoorlog met Sean Patrick Flanery, Tom Sizemore, Kip Pardue, Stephen Lang en Rutger Hauer in de hoofdrollen.

 

Deze film is niet zomaar een zoveelste film over WO II, ‘Beyond Valkyrie: Dawn of the Fourth Reich‘  is een uitstekende thriller die zeker de moeite waard is om te zien.

Technische gegevens dvd:

 

EAN: 8712609648881

Regisseur: Claudio Fäh

Acteurs: Sean Patrick Flanery, Tom Sizemore, Kip Pardue, Stephen Lang, Rutger Hauer

 

Duur: 96 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9 - 1.85:1

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

 

‘ Beyond Valkyrie: Dawn of the Fourth Reich‘ ’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op dvd