DVD in de kijker: A Christmas Eve Miracle -          R. Michael Givens


Sharon (Olivia d’Abo) en Dustin Holden (Anthony Starke) kennen elkaar al jaren, ze hebben alles wat ze wensen: met Stuart (Josh Reid) en Ann (Dina De Laurentiis)  twee geweldige kinderen, Sharon heeft met Dustin een geweldige echtgenoot en ze heeft een succesvolle carrière in de reclamewereld en het gezin heeft met Jerry een trouwe golden retriever. Wat wenst een mens nog meer?

 

Maar de laatste maanden neemt de carrière van Sharon steeds meer tijd in beslag en heeft ze amper nog tijd voor haar gezin. Dustin en Sharon willen hun gezinsleven nieuw leven inblazen en besluiten de kerstvakantie door te brengen in Farthering Pines, daar waar ze jaren geleden steevast hun vakantie doorbrachten.

Maar ook tijdens hun vakantie kan Sharon haar werk niet loslaten. Ze moet tegen wil en dank enkele presentaties afkrijgen voor haar baas.

 

Ook hier kan Sharon te weinig tijd vrijmaken voor haar gezin en overmand door schuldgevoelens denkt ze dat haar kinderen er misschien beter af zouden zijn zonder haar. Ze vraagt zich hardop af hoe het leven eruit zou zien als zij en Dustin geen kinderen zouden hebben.

 

De volgende dag ontwaakt Sharon vrij verwarrend. Ze heeft een nachtmerrie gehad en wanneer ze de kinderen wil zien, merkt ze dat haar wens is uitgekomen; haar kinderen zijn nergens te bekennen…

De film ‘A Christmas Eve Miracle’ uit 2015 is door Sony Pictures Home entertainment uitgebracht op dvd. Een film over familiegeluk en over Kerstmis vieren, maar ook over een succesvolle carrière ten koste van het gezin en over een wens op Kerstmis die tegen wil en dank toch in vervulling gaat…

 

 

Technische gegevens dvd:

 

EAN: 8712609607925

Regisseur: R. Michael Givens

Acteurs:  Jonathan Silverman, C. Thomas Howell, Anthony Starke, Olivia d'Abo

Duur: 76 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9 - 1.78:1

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden

 

‘ A Christmas Eve Miracle ’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op DVD