DVD in de kijker: 3D-animatiefilm SAUSAGE PARTY


'Sausage Party' is een Amerikaanse 3D-computeranimatiefilm onder regie van Greg Tierman en Conrad Vernon.

 

Het verhaal begint de dag voor Independence Day, de nationale feestdag van Amerika. In de Shopwell-supermarkt wachten de groenten en andere voedingswaren met spanning om uitgekozen te worden door de mensen die door hen aangezien worden als goden.

 

Ook Frank, het worstje dat samen met de andere worstjes in een pakje zit, kijkt vol verwachting uit of hij bij de ‘uitverkorenen’ zal zijn die naar ‘Het Grote Onbekende’ mag gaan. Frank hoopt dat zijn beste vriendin Brenda het broodje, ook wordt uitgekozen en dat ze samen gelukkig mogen zijn in ‘Het Grote Onbekende’.

Maar de waarheid is veel minder fraai dan dat de aardappelen, de ketchup, de honingmosterd, de chips en de vele andere uitverkorenen in gedachten hadden. Ze worden door de mensen geschild, gekookt, gebakken en opgegeten….een droom die eindigt in een nachtmerrie!

‘Sausage Party’ is een leuke animatiefilm voor volwassenen, met de stemmen van de beste comedysterren van het moment. Het is leuk te zien en te horen hoe de producten in de supermarkt hun leven leiden en hun beste beentje voorzetten om toch maar uitgekozen te worden om de winkel te mogen inruilen voor het ‘hiernamaals’.

Technische gegevens dvd:

 

EAN: 8712609605945

Regisseurs:  Greg Tierman en Conrad Vernon

Met de stemmen van o.a. Seth Rogen, Kristen Wiig, Jonah Hill, James Franco en Michael Cera

 

Duur: 85 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 1:85.1 - 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Extra’s: Seth Rogen's animatie imaginatorium;The booth;The great beyond;The pitch

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

 

‘ The Sausage Party ’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op Blu-ray® en DVD