Dinsdag 18 april LADIES ONLY in Siniscoop!


 

 

 

 

 

 

 

 

Helloooo Ladies! Ook deze maand kunnen jullie in Siniscoop weer genieten van een gezellig avondje uit met de vriendinnen. Deze keer met de film 'A United Kingdom' waar de romantiek weer hoogtij viert! En in mei kunnen jullie zelf kiezen welke film jullie willen zien, een aloude klassieker of liever iets nieuws? Aan jullie de keuze!

 

18 april: A United Kingdom

 

Een onmogelijke liefde!

In 1947 ontmoet Seretse Khama, de prins van Botswana, Ruth Williams, een Londense kantoorbediende. Bevrijd door de sociale veranderingen van vlak na de oorlog voelen ze zich direct tot elkaar aangetrokken: zij door zijn hoop op een betere wereld, hij door haar verlangen deze wereld te omarmen. Ondanks hun verschillen zijn ze elkaars gelijken. Het geplande huwelijk stoot op veel verzet; niet alleen van hun families, maar ook van de Britse en zelfs Zuid Afrikaanse regering. Het idee van een biraciaal echtpaar dat het buurland regeert van een republiek waar onlangs de apartheid werd ingevoerd is ondenkbaar. Diplomatieke druk of niet, Seretse en Ruth twijfelen nooit aan hun liefde voor elkaar. De strijd voor een leven samen veranderde hun land voor eeuwig, en inspireerde de wereld.

Bestel hier uw tickets!

 

Kies zelf je favoriete Ladies Night film!

 

Een aloude klassieker of liever iets nieuws?

Zie jij je binnenkort al zitten, in de bioscoopzaal met je vriendinnen kijkend naar je zelfgekozen film? In mei is de keuze volledig aan jou! Wij willen jou als trouwe bezoeker bedanken door je de kans te geven zelf onze volgende film te kiezen.

 

As never before

Jullie kunnen niet zomaar uit vijf films kiezen, er zitten twee nieuwe films bij, maar ook drie ware klassiekers! Kies snel jouw favoriete Ladies Night film en maak bovendien kans op een gratis duoticket!

 

Maak snel hier jouw keuze!