Eerlijke en gezonde voeding met DE SUPERETTE KOOKBOEK


Maandag 12 oktober werd in De Superette in Gent het boek ‘De Superette Kookboek’ van Rose Green, Sarah Lemke en Kobe Desramaults voorgesteld.


Naast zijn sterrenzaak In De Wulf in Dranouter en De Vitrine in Gent, opende de West-Vlaamse chef Kobe Desramaults samen met Rose Greene uit de Verenigde Staten en de Ierse Sarah Lemke vorig jaar De Superette.


De Superette, vlakbij het Gentse Zuidpark, werd in 2014 bekroond tot het beste Belgische restaurantconcept. Dé blikvanger is een grote gemetselde houtoven, waar heerlijk brood wordt gebakken.

Rose Green, Sarah Lemke en Kobe Desramaults, de drie chefs van de Gentse bakkerij annex grill- en pizzarestaurant De Superette, hebben samen met culinair journaliste Dorien Knockaert het boek ‘De Superette Kookboek’ geschreven.


Met dit kookboek tonen Rose, Sarah en Kobe hoe je thuis zelf aan de slag kunt. De Superette staat voor gezond, lokaal eten. Ook in het boek wordt er veel aandacht besteed aan eerlijke ingrediënten.

In ‘De Superette Kookboek’  leer je hoe je thuis zelf aan de slag kan, of je nu een geoefend kok bent of een absolute leek.


Van graan tot brood, van fermenteren over kneden tot bakken, en tot slot van beleggen tot proeven en genieten; dit boek leert je alle nodige technieken en verrast met eerlijke, heerlijke en eenvoudige recepten.


Een basishandboek voor iedereen die eerlijk en gezond eten hoog in het vaandel draagt.


ISBN:9789089315113 - Hardcover met buikband - 192 blz. - Prijs: € 29,95 - Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts


Bekijk alle foto's op onze facebookpagina: