Deze week drie nieuwe films in Siniscoop in Sint-Niklaas

    Vacation- Le Tout Nouveau Testament & The King's Garden


Deze week staan er drie nieuwe films op het programma van Siniscoop in Sint-Niklaas.


Naast de komedies ‘Vacation’ en ‘Le Tout Nouveau Testament’ kan je vanaf 3 september wekelijks opnieuw genieten van de Siniclub film. Deze week staat ‘The King's Gardens’ met o.a. Matthias Schoenaerts op de affiche van de Siniclub.

In 'Vacation' maken Ed Helms (The Hangover) en Christina Applegate (Anchorman ) als de familie Griswold het wel erg bont. De familie gaat op pad voor een noodlottig avontuur.


In de voetsporen van zijn vader en om de familiebanden weer meer kleur te geven, verrast Rusty Griswold (Helms) zijn vrouw, Debbie (Applegate), en hun twee zonen, met een reis dwars door Amerika. Het uiteindelijke doel van deze reis is een bezoek aan Amerika's favoriete familie attractiepark, Walley World. Maar onderweg komen ze in de meest bizarre situaties terecht.


Regie: John Francis Daley & Jonathan M. Goldstein

Cast: Christina Appelgate, Ed Helms

Genre: Komedie

Duur: 117 minuten


‘Vacation’, elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas


In 'Le tout nouveau testament ' bestaat God echt; hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde.


Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt zijn computer en verspreidt de sterfdata van iedereen op Aarde. Een actie die grote gevolgen heeft voor de mensheid. Voor God is er geen enkele andere optie meer dan zich onder de bevolking te mengen en daar ontdekt hij wat voor een lelijke wereld hij geschapen heeft..Regie: Jaco van Dormael

Cast: Benoit Poelvoorde, Catherine Deneuve, François Damiens,…

Genre: Komedie

Duur: 113 minuten


'Le Tout Nouveau Testament', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas


De passie laait hoog op in "The King's Gardens". Dit romantisch drama neemt je mee naar het paleis van Versailles, waar de beroemde tuinarchitect André Le Nôtre in opdracht van de Franse zonnekoning Lodewijk XIV de tuinen ontwerpt.


Als die de onbekende hovenier Sabine De Barra in dienst neemt, breekt een turbulente periode aan. Madame Le Nôtre merkt immers dat haar echtgenoot en Sabine meer delen dan enkel een liefde voor tuinieren…


Regie: Alan Rickman

Cast: Matthias Schoenaerts, Alan Rickman,Stanley Tucci, Kate Winslet

Genre: liefde, romantiek

Duur: 117 minuten


"The King's Gardens" speelt op 3, 6 en 8 september 2015 in Siniscoop.in Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.siniscoop.be