De nieuwe films in Siniscoop vanaf 18 januari


Deze week in de zalen van Siniscoop in Sint-Niklaas: ‘Live By Night’, de misdaadfilm van en met Ben Affleck, ‘The Great Wall’ met Matt Damon is te zien in 2D en 3D en de Siniclubfilm van de week is de Amerikaanse film Captain Fantastic.

 

Live by Night

Live by Night speelt zich af in de roerige jaren ‘20, toen de drooglegging de stroom alcohol in de door gangsters gerunde clandestine barretjes nog niet had stopgezet. Voor iedere man met genoeg ambitie en moed lag de mogelijkheid om geld en macht te verwerven voor het grijpen.

 

Joe Coughlin, de zoon van een politiecommissaris in Boston, keerde zijn strenge opvoeding de rug toe voor een criminele carrière. Maar zelfs onder criminelen gelden er regels, en Joe breekt één van de belangrijkste als hij geld en een informant steelt van een invloedrijke maffiabaas.

De licht ontvlambare situatie eindigt in een tragedie en stuurt Joe op een pad van wraak, ambitie, romantiek en verraad. Hij verlaat Boston en komt hoog op de ladder terecht in de broeierige wereld van rum-smokkelaars in Tampa.

 

DUUR 129 minuten

GENRE Drama, Misdaad

REGIE Ben Affleck

CAST Ben Affleck, Zoe Saldana, Elle Fanning, Sienna Miller


The Great Wall in 2D en 3D

 

The Great Wall vertelt het verhaal van een dappere elite-eenheid die bovenop het meest iconische bouwwerk ter wereld opkomt voor de mensheid. Topacteur Matt Damon neemt de hoofdrol op zich en de regie is in handen van Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers), één van de meest adembenemende visuele stylisten van onze tijd.

 

Deze eerste Engelstalige film van Yimou is meteen ook de grootste productie die ooit in zijn geheel in China opgenomen is. Ook Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe en Andy Lau zijn te zien in The Great Wall.

GENRE Actie, Avontuur, Thriller

REGIE Zhang Yimou

CAST Matt Damon, Willem Dafoe, Pedro Pascal, Andy Lau

 

'The Great Wall', elkedag in 2D en 3 D te zien in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.siniscoop.be


Siniclub: Captain Fantastic

 

Ben is een toegewijde vader die zijn zes kinderen leert hoe ze moeten leven en overleven in de dichte bossen in het noordwesten van Noord-Amerika. Hij wordt echter gedwongen om zijn zelfgemaakte paradijs te verlaten.

Wanneer hij geconfronteerd wordt met de echte wereld, begint hij aan een levensreis die zijn ideeën van vrijheid en wat het betekent om een gezin op te voeden uitdaagt.

 

‘Captain Fantastic’ speelt op 19, 22 & 24 januari

www.siniscoop.be