André Rieu brengt liveconcert vanuit Maastricht in Siniscoop


Zaterdag 23 juli was naar jaarlijkse gewoonte het concert van André Rieu op het grote scherm te zien in Siniscoop in Sint-Niklaas. Een optreden van André Rieu en het Johann Strauss orkest in het Vrijthof in Maastricht is steeds een feest!  Een avond vol meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical gebracht door het orkest en de solisten... ook dit jaar was het niet anders.

Zaal 5 van Siniscoop was aardig volgelopen voor dit drie uur durend optreden. Muziekliefhebbers konden opnieuw genieten van ‘De Koning van de Wals’, zijn fantastisch orkest, de sopranen, de tenors en de special guest was niemand minder dan Lou Bega, hij bracht zijn ‘Mambo nr. 5’ en ‘Tutti Frrutti’. André bracht samen met zijn Johann Strauss orkest nummers zoals ‘Radetzky March’, ‘Trumpet Voluntary’, ‘Bolero’ en ‘Marina’.

André Rieu kan de mensen laten lachen én een traan laten wegpinken. Hij is een fantastisch muzikant die al jaren met succes een van de populairste live acts ter wereld brengt.

 

Het voordeel van het concert te zien vanuit de cinema is dat je dankzij de vele camera’s op de eerste rij zit. Kortom, het is een unieke belevenis om deze onovertroffen klank- en lichtshow in Siniscoop mee te maken!