Bring it on! - Dirk Gilis & Filip Fransen


Nog aan het bekomen van de feestdagen maar toch al aan het denken aan de komende familie-,  - Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigtscommunie-, en lentefeesten?

 

Dan is het kookboek 'Bring it on' perfect! Wie heeft er geen jeugdherinnering aan die spanning in huis de dagen vòòr een groot feest? Je moeder die een halve dag boodschappen deed en anderhalve dag in de keuken stond, schijnbaar alles onder controle. En tijdens het feest zelf stond ze te wroeten in de keuken tot de laatste gast de deur uit was. Om zich dan met haar laatste krachten op de afwas te storten.

 

Cateraars Dirk Gilis en Filip Fransen zien het liever anders. Als je thuis een feest geeft, moet iedereen kunnen meegenieten. En dus ook de gastheer- of vrouw.

 

In ‘Bring it on’ geven deze twee oprichters van het traiteurcollectief Witlov hun zorgvuldig verzamelde kennis en expertise over de organisatie van diners voor grote groepen prijs. Ze leren je hoe je via een goede voorbereiding en enkele slimme trucjes een fantastisch en stressvrij feest organiseert.

 

Op het menu? Meer dan 250 recepten, zowel klassieke gerechten als hedendaagse combinaties, maar steeds met een toffe twist die je feest onvergetelijk maakt.

 

ISBN:9789089315670 - Hardcover -  256 blz - Prijs: € 27,95 - Uitgeverij:Borgerhoff & Lamberigts