De Rode Duivels - Het Officiële Boek voorgesteld op de hoofdzetel van de KBVB


Donderdag 3 oktober werd op de hoofdzetel van de KBVB in aanwezigheid van o.a. bondscoach Marc Wilmots het enige echte boek officiële boek van de Rode Duivels voorgesteld.


Gautier Platteau van Uitgeverij Kannibaal was fier dit boek te mogen voorstellen op het bondsgebouw. “ Eindelijk is er het boek waar velen op wachten. Een mooi boek, geschreven door Belgische voetbaljournalisten en geïllustreerd met prachtige foto’s.

 

‘De Rode Duivels - Het Officiële Boek’ is een uniek boek, een mooi souvenir voor de supporters over de beste generatie voetballers ooit”, aldus uitgever Platteau.

Joëlle Reeners (Renaissance du livre) en Gautier Platteau (Uitgeverij Kannibaal)
Joëlle Reeners (Renaissance du livre) en Gautier Platteau (Uitgeverij Kannibaal)

‘De Rode Duivels - Het Officiële Boek’ bevat een portret van de huidige Rode Duivels en hun carrière. Naast de inleidende tekst door Sammy Neyrinck, wordt er aandacht geschonken voor de voorbije matchen van de Rode Duivels op weg naar Brazilië.

 

Bart Aerts, Frank Buyse, François Colin, Pierre Cornez, Gilles Decoster, Dirk Deferme, Jean-Louis Donnay, Jean-Marc Gheraille, Frédéric Larsimont, Sammy Neyrinck, Bart Raes, Frank Raes, Kristof Terreur, Stijn Vanderhaeghe, Karl Vannieuwkerke en Stefan Van Loock werkten mee aan het boek.

‘De Rode Duivels - Het Officiële Boek’ is een boek om te koesteren. Een boek dat in elke boekenkast van de voetballiefhebber thuis hoort!

 

 

Het boek is zowel in het Nederlands als in het Frans verkrijgbaar.

 

ISBN 978 94 9137 666 5 - Softcover - 176 blz. - Prijs: € 24,50 - Uitgeverij: Kannibaal

Klik hier voor meer info