Boekrecensie: Veel Liefs uit Brussel - François Rivière & Alain Goffin


Het is december 1938. Elke middag luisteren vele mensen naar de radio-uitzending over de Amerikaanse muziek, die gepresenteerd wordt door Isidoor Goemaere.

 

Europa staat aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Informatie inwinnen is belangrijk en Brussel is daarbij een knooppunt. Bij zeven geallieerde geheimagenten, die ook radioamateurs zijn, zit een spion.

 

Thierry Cloecx, de zoon van de hospita van een van de geheimagenten, heeft net het nieuwste album van ‘De avonturen van Nick & Rudy’ van Eddy Morgan gelezen.

Thierry is ongelofelijk blij met het stripverhaal, wat hij echter niet weet is dat Morgan deel uit maakt ven een netwerk van spionnen, dat geleid wordt door Goemaere. Thierry krijgt een spannende missie toevertrouwd en moet proberen de mol te ontmaskeren….

 

‘Veel Liefs uit Brussel’ van François Rivière, met tekeningen van Alain Goffin is een stripverhaal uit 1982 die door uitgeverij Dargaud opnieuw is uitgebracht.

De strip bevat een spannend en goed opgebouwd verhaal, met unieke illustraties en is voorzien van een hardcover. Zeker een must have voor de stripliefhebbers!

 

ISBN: 978-9-08558-472-8 - Hardcover - 64 P - Prijs: € 16.95 - Uitgeverij: Dargaud