Boekrecensie: In Love With Health -  Lisa Van Cuijk


Met haar boek ‘In Love With Health’ heeft Lisa Van Cuijk haar bevindingen als voedingscoach neergeschreven. Lisa wil dat iedereen dankzij haar Slimming Body Methode een gezond en gelukkig leven leidt. “Mijn methode is geen dieet”, vertelt Lisa in haar boek, “maar de voedingsschema’s, de handige tips én een flinke dosis Slimming Body Proof recepten uit het boek zullen jou op weg helpen naar een gelukkigere en gezondere jij!”

 

Love With Health staat voor good food, ontspanning, beweging en lots of self love. “Want wie van haar lichaam houdt, zal daar ook goed voor willen zorgen.”

 

Lisa Van Cuijk heeft met haar Slimming Body Methode al meer dan 15.000 vrouwen gelukkiger gemaakt, nu deelt ze haar ervaringen in haar nieuwste boek ‘In Love With Health’. In het boek vinden we tips om een gezondere levensstijl aan te nemen, zo lezen we meer over o.a.koolhydraten, eiwitten, vetten , groenten en fruit en komen we meer te weten over haar Slimming Body Methode.

 

Lisa heeft een voedingsschema van een week samengesteld om te ervaren hoe de Slimming Body Methode werkt. Het leuke aan haar methode is dat je geen calorieën hoeft te tellen en niet te letten op je vet of koolhydraat inname!

 

Uiteraard staan in het boek recepten, onderverdeeld in verschillende categorieën: smoothie, 10-uurtje, lunch, 4-uurtje, diner en snacks. Recepten die je uiteraard kan gebruiken voor de

Slimming Body Methode. Rode smoothie, bananencake, masalasoep, krokante kabeljauw en chicken Hawaii met bloemkoolrijst zijn slechts enkele voorbeelden.

 

Als afsluiter vinden we de Guilty Pleasures van Lisa Van Cuijk. “Geniet af en toe eens van een ongezonde snack, want het leven is te kort om je daar maar één seconde schuldig over te voelen.” En wie zijn wij om dat tegen te spreken….

 

‘In Love With Health’ is een interessant boek om meer te weten te komen over een gezonde en gelukkige levensstijl. Lisa legt alles zeer nauwkeurig uit, de recepten zijn eenvoudig en zijn er voor zowel de beginnende hobby kokkin als de gevorderde keukenprinses.

 

ISBN: 978908247020 - Hardcover - 220 blz. - Prijs: € 24,95 - Meer info op www.inlovewithhealth.com