Boekrecensie: Het Kleine Draakje Kokosnoot - Bij de dinosauriërs - Ingo Siegner


De drie vrienden, draakje Kokosnoot, veeldraak Oskar en het stekelvarken Matilda zitten gezellig samen rond het kampvuur te praten over gevaarlijke dieren.

 

Hoewel Oskar niet van spinnen houdt, beweert hij dat hij niet bang is van een Tyrannosaurus Rex, het gevaarlijkste roofdier dat ooit op aarde leefde.

Oskar wil Kokosnoot bewijzen dat hij een T-Rex kan verjagen en gaat een weddenschap aan met zijn vriend Kokosnoot. Eén detail: de T-Rex is al 65 miljoen jaar uitgestorven…

 

Geen probleem voor Kokosnoot: hij haalt zijn lasertoestel uit zijn rugzak en met dat toestel gaan onze vrienden 65 miljoen jaar terug in de tijd.

 

Het wordt een reis om nooit te vergeten voor Kokosnoot, Oskar en Matilda…

 

‘Bij de dinosauriërs’ is reeds het vijfde boekje in de reeks ‘Het Kleine Draakje Kokosnoot’ van de Duitse auteur en illustrator Ingo Siegner. Het boek werd door Siska Lernout vertaald naar het Nederlands.

 

‘Bij de dinosauriërs’ is een leuk geschreven verhaal vol spanning en avontuur voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Een boekenreeks die leuk én leerzaam is, zo komen de lezers in dit boek meer te weten over het leven van dinosauriërs.  

 

De avonturen van het kleine draakje Kokosnoot zijn leuk om te lezen maar ook om voor te lezen aan je (klein)kinderen!

 

ISBN: 9789059241152 - Hardcover - 75 blz. - Prijs: € 9,95 - Uitgeverij: Bakermat

 

Reeds verschenen in deze reeks:

Op avontuur

In de jungle

Wees niet bang!

De wilde piraten

Tevens is er ‘Het grote voorleesboek’ van Het kleine draakje Kokosnoot verschenen.