Boekrecensie: De Moordenaar van Lucky Luke - Bonhomme


Her verhaal begint wanneer Lucky Luke doodgeschoten wordt door een onbekende. Hoe het zo ver is kunnen komen lees je in ‘De Moordenaar van Lucky Luke’.

 

Lucky Luke komt aan in het stadje Froggy Town. Bijna alle inwoners zijn zeer vereerd met zijn komst, vooral de kinderen vinden het fantastisch dat de man die sneller schiet dan zijn schaduw in hun stadje verblijft.

 

Luke komt al snel te weten dat er problemen zijn in Froggy Town. Vorige week is de postkoets die het goud vervoerde overvallen. Omdat de plaatselijke sheriff niet bepaald bevoegd is voor zijn taken, hebben de bewoners aan Lucky Luke gevraagd het goud terug te vinden.

 

De beroemde cowboy krijgt hulp van een andere eenzaat in Froggy Town, Doc Wednesday.

Of het goud teruggevonden wordt en wie uiteindelijk Lucky Luke neerschiet, lees je in dit spannend stripverhaal.

 

‘De Moordenaar van Lucky Luke’ is van de hand van Matthieu Bonhomme, die zowel voor het scenario, de tekeningen en de inkleuring zorgde. Hij brengt de saga rond Lucky Luke op een ander niveau.

 

‘De Moordenaar van Lucky Luke’ is een topper. Een goed verhaal vol spanning, realisme, humor en een verrassend plot. Met dit album levert Bonhomme een pareltje af die zeker in de smaak zal vallen van de vele Lucky Luke-fans. Het is 64 bladzijden lang genieten met dit verrassend verhaal. Wat De Boekenkast betreft: zeker een aanrader!

 

ISBN: 9782884713818 - Softcover - 64 blz. - Uitgeverij: Lucky Comics - Prijs: € 7,95