Boekrecensie: Blacksad - Ergens tussen de schaduwen - Achter de schermen


Voor de liefhebbers van ‘Blacksad’, de Spaanse stripreeks van scenarist Juan Diaz Canales en tekenaar Juanjo Guarnido, is er het luxe-album ‘Blacksad Ergens tussen de schaduwen - Achter de schermen’ verschenen.

 

Het eerste album van Blacksad ‘Ergens tussen de schaduwen’ verscheen in het jaar 2000. Het album van Juan Diaz Canales en Juanjo Guarnido werd meteen een enorm succes. De albums rond de detectivekat zijn intussen een klassieker in wording, ook Canales is intussen een befaamd scenarist geworden en Guarnido groeide uit tot een van de meest gegeerde tekenaars sinds 2000 dankzij zijn indrukwekkende tekeningen, gekenmerkt door detailwerk, dynamiek en karaktervolle personages.

 

En nu is er bij uitgeverij Dargaud met ‘Blacksad Ergens tussen de schaduwen - Achter de schermen’ een uniek album verschenen. Het album bevat naast een interview met Juan Diaz Canales en tekenaar Juanjo Guarnido, diverse schetsen, kleurtesten en prachtige tekeningen met duiding.

Dit luxe-album is voor de verzamelaars en fans van Blacksad een must-have. Dit is dé parel op de kroon die de Blacksad-collectie compleet maakt!

 

Blacksad - Ergens tussen de schaduwen - Achter de schermen

ISBN: 9789085584650/ Uitgeverij: Dargaud/Hardcover/80P/Prijs: € 15,95