Liesbet Slegers brengt twee babyboeken uit 

'Babyboek - Joepie, ik ben een jongen!’ en ‘Babyboek - Joepie, ik ben een meisje!'


Een zwangerschap is het mooiste wat er is. En het wonder van de geboorte wil je nooit meer vergeten.

Om deze mooie momenten vast te leggen verscheen er bij uitgeverij Clavis een babyboek ontworpen door illustrator Liesbet Slegers.


In dit mooie babyboek, dat verkrijgbaar is in een jongen of meisje-versie, kan je alle mooie en speciale momenten en gebeurtenissen van je baby vastleggen. Van zijn eerste lachje tot het eerste verjaardagskaarsje.


Dankzij dit boek krijg je een compleet beeld van het eerste levensjaar van je kleine prins of prinses, met kleurrijke illustraties, grappige vraagjes en versjes en plaats voor je eigen foto’s.


In het begin nodigt de jongen of het meisje de lezer uit om mee te kijken wat er allemaal gebeurd is in zijn of haar eerste levensjaar. In het 56 pagina's tellend  boek kan je o.a. noteren wat mama en papa tegen elkaar gezegd hebben toen ze het goede nieuws vernamen en hoe en wanneer ze het aan de familie verteld hebben, de allereerste kleedjes die ze kochten en de bezoekjes aan de gynaecoloog met een leuke groeicurve waar je het gewicht en de lengte van de baby kan noteren.

Er is een plaatsje voorzien voor echo’s en foto’s van mama’s dikke buik, familiefoto’s en natuurlijk mag de eerste foto van de baby en een geboortekaartje niet ontbreken.


De teksten zijn allemaal in de ik-vorm geschreven, zodat het kindje zelf zijn verhaal vertelt. Bij de teksten staan leuke, moderne tekeningen en is er plaats voorzien om alles op te schrijven over de geboortedag, zelfs welk weer het die dag was en welke belangrijke gebeurtenissen er die dag plaatsvonden.


Verder kunnen de ouders noteren hoe hun kind zijn of haar eerste jaar beleefde. Dan is het tijd om de eerste verjaardag te vieren: hoe en met wie je jouw eerste verjaardag gevierd werd. Er is zelfs plaats voorzien voor een stukje papier te kleven van je eerste verjaardagscadeau. Dit alles aangevuld met leuke foto’s en kaartjes.


Het boek is heel mooi afgewerkt en heeft een gewatteerd kaft, zodat het lekker zacht aanvoelt en je kan het dichtbinden met twee linten.


‘Babyboek - Joepie, ik ben een jongen!’ / ‘Babyboek - Joepie, ik ben een meisje!’is een leuk boek voor alle mama’s met een bolle buik of een leuk geschenk om te geven als geboortegeschenk. Dit moderne babyboek is een uniek document gevuld met momenten om te koesteren en om later samen met je kind zijn of haar eerste levensjaar opnieuw te beleven.


Joepi, ik ben een jongen - isbn:978 90 448 1760 7

Joepi, ik ben een meisje - isbn: 978 90 448 1761 4


Hardcover - 56 pagina's - Prijs: € 18,95 -  Uitgeverij Clavis