Avengers Fan Night in Siniscoop in Sint-Niklaas


Woensdag 22 april stond een Avengers Fan Night op het programma in Siniscoop. Alle Marvel-fans waren aanwezig, zaal 6 was dan ook volledig uitverkocht.


De exclusieve avond startte om 18.30 uur met de vertoning van de eerste 'The Avengers' film.

Tijdens de pauze kon je prijzen winnen met de Avengers Fan Quiz.

Als afsluiter van de Fan Night werd de langverwachte 'Avengers: Age of Ultron' vertoond.


Siniscoop kon voor deze Avengers Fan Night rekenen op de steun van Archonia & Brainfreeze. Bij hen kon je terecht voor leuke Avengers items.


The Avengers

In 2012 kwam de Amerikaanse actiefilm ‘The Avengers’ in de bioscopen.  ‘The Avengers’ was het zesde deel van de Marvel Cinematic Universe, na Iron Man, The Incredible Hulk, Iron Man 2, Thor en Captain America: The First Avenger. De helden die in deze films individueel van elkaar werden geïntroduceerd, waren in ‘The Avengers’ voor het eerst samen te zien.

Avengers: Age of Ultron

Vanaf heden is het vervolg ‘Avengers: Age of Ultron’  in Siniscoop in Sint-Niklaas te zien, zowel in 2D als in 3D. De hoofdrollen in deze twee film worden opnieuw vertolkt door Robert Downey jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, en Samuel L. Jackson.

'Avengers: Age of Ultron' is het epische vervolg op de grootste superheldenfilm aller tijden. Als Tony Stark probeert om een slapend vredesinitiatief nieuw leven in te blazen, gaat het goed mis en de machtigste helden van de aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye worden tot het uiterste op de proef gesteld als het lot van de aarde in hun handen ligt.

 

Als de kwaadaardige Ultron verschijnt, is het aan The Avengers om zijn verschrikkelijke plannen te stoppen en al snel zorgen ongemakkelijke bondgenootschappen en onverwachte acties voor een uniek episch en wereldwijd avontuur.


Regisseur: Joss Whedon Cast: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson,Samuel L. Jackson, Chris Evans, Jeremy Renner, Cobie Smulders, Mark Ruffalo, James Spader,Anthony Mackie

Genre: Actie/Science-fiction/Fantasy‎‎

Duur: 141 minuten


'Avengers: Age of Ultron', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Bekijk alle foto's op onze facebookpagina: