About Time in avant-première tijdens Ladies Night Siniscoop


Op zijn 21ste ontdekt Tim Lake dat hij door de tijd kan reizen. Na het zoveelste teleurstellende oudejaarsfeestje krijgt Tim van zijn vader te horen dat alle mannen in hun familie door de tijd kunnen reizen. Tim kan de geschiedenis niet veranderen, maar wel wat hij zelf meemaakt en meegemaakt heeft.

 

Hij besluit om zijn leven wat leuker te maken... met een vriendin. Jammer genoeg loopt dat niet zo vlotjes als verwacht. Wanneer Tim van de kust van Cornwall naar Londen verhuist voor een stage als advocaat, ontmoet hij de mooie, maar onzekere Mary. 

 

'About Time' is een komedie over liefde en tijdreizen waarin blijkt dat tijdreizen eigenlijk niet nodig is om ten volle van het leven te genieten.

Ze worden verliefd, maar een ongelukkige fout bij het tijdreizen zorgt ervoor dat hij haar nooit ontmoet heeft. Ze blijven elkaar steeds voor het eerst ontmoeten tot hij uiteindelijk na veel doordachte tijdreizen haar hart verovert.

 

Naarmate zijn rare leventje vordert, merkt Tim dat hij met zijn unieke gave de zorgen en de goeie en slechte tijden die je in elke familie hebt, niet kan vermijden. Tijdreizen heeft zijn beperkingen en kan bovendien ook gevaarlijk zijn.

Regie: Richard Curtis

Cast: Rachel McAdams, Bill Nighy, Domhnall Gleeson, Tom Hollander, Margot Robbie, Lindsay Duncan, Catherine Steadman

Genre: Romantische Komedie

Duur: 123 minuten

 

'About Time' komt in de Siniscoop vanaf 6 november

Meer info op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Vicky Ophalvens uit Dendermonde vindt Ladies Night een zeer geslaagd concept.

 

"De attenties vind ik het leukste aan de avond", wist ze ons te vertellen. Op de vraag of ze nog suggesties heeft om Ladies Night nog beter te maken, antwoordde Vicky ondeugend: "Misschien iets met male acts..?"

 

Over de film had Vicky een en al lof.

"'About Time' is een bewustmakende film met de boodschap Leef elke dag alsof het je laatste is.

Ik kende de acteur Domhnall Gleeson niet, maar het is een verrassend goede acteur. Van mij krijgt de film 8 op 10", aldus Vicky.

 

"Mocht ik kunnen tijdreizen, ik zou het leven van nu (de mensen en leeftijd) terug naar de tijd met mijn grootouders, die reeds overleden zijn, willen brengen".


Cindy Tierens uit Willebroek vindt de film het leukste deel van de Ladies Night.

 

"About Time' is een heel goede film met een schitterende Domhnall Gleeson in de hoofdrol. Ik geef de film 9 op 10", aldus Cindy.


Martine Soetens uit Sint-Niklaas vindt het concept van Ladies Night wel ok. Martine komt graag naar de Ladies Night met haar vriendinnen.

 

"'About Time' vond ik aanvankelijk niet zo erg top, maar naarmate de film vorderde kwam er toch meer diepgang in de film", zei Martine.


Linda Carrare uit Waasmunster vindt de cadeautjes het leukste aan een avondje Ladies Night.

 

"Ik kom graag naar Ladies Night, maar deze film was niet mijn ding. Ik geef er 4 op 10 voor".


We noteerden nog een reactie van een dame die liever anoniem wou blijven.

 

"Voor mij is Ladies Night een heel geslaagd concept. Ik kom maandelijks met enkele vriendinnen.

 

'About Time' is een heel mooie, ontroerende film. Het is een les in het leven met een knappe Domhnall Gleeson. Ik zou er verliefd op kunnen worden!!"